7 απίστευτες πίτσες που τρώνε στο εξωτερικό

Η πίτσα ξεκίνησε από την Ιταλία, αλλά εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί βασική επιλογή φαγητού στην πλειοψηφία των χωρών ανά τον κόσμο, ως ένα από τα πιο διαδεδομένα “junk food” του πλανήτη. Η ευκολία της παρασκευής, η ακαταμάχητη γεύση της και η -συχνά- χαμηλή τιμή της, έχει καταφέρει να “κερδίσει” μικρούς και μεγάλους φίλους, “εκτοξεύοντας” τη φήμη της ακόμη και σε περιοχές, όπου η διατροφή των ανθρώπων είναι τελείως διαφορετική.

Κι αυτό γιατί μπορεί στην Ελλάδα, με τη μεσογειακή διατροφή να έχουμε ακόμη και παραδοσιακά πιάτα αντίστοιχα της πίτσας, όμως σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Αυστραλία ή Γκάνα κι η Αιθιοπία, οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει σε τελείως αντίθετες γεύσεις.

Αυτό είναι όμως και το πλεονέκτημα στις πίτσες, καθώς μπορείς να τις προσαρμόσεις αρκετά, ανάλογα με τα γούστα σου ή γενικότερα τις γεύσεις κάθε χώρας και κάθε διατροφής. Ακόμη και στην Ελλάδα και την Ιταλία άλλωστε, οι επιλογές στην πίτσα είναι αναρίθμητες, ώστε να “πιάνουν” όλους τους καταναλωτές.

Από χώρα σε χώρα όμως, οι διαφορές είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές απίστευτες -για εμάς- πίτσες, που κυκλοφορούν ακόμη και από διάσημες παγκόσμιες “αλυσίδες”, όπως η Domino’s ή η Pizza Hut (“θεός σχωρέστην” στην Ελλάδα!). Στο viralbuzz.gr λοιπόν, βρήκαμε 7 “τρελές” γεύσεις” σε πίτσα και στις παρουσιάζουμε παρακάτω…

1. Πίτσα με μίνι μπέργκερ στην κρούστα

2. Πίτσα με κρέας από μοσχάρι

3. Πίτσα με αβοκάντο και γαρίδες

4. Πίτσα με μπανάνα, ανανά, κάρι και ζαμπόν

5. Πίτσα με όστρακα και θαλασσινά

6. Πίτσα με γιαούρτι και μέλι

7. Πίτσα με αυγά και σπανάκι

 

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook

Tell Us What You Think
2Μου αρέσει3Το αγαπώ1Αστείο1Τραγικό1Αντίο για πάντα