7 “καμένες” ιστοσελίδες που δεν θα πιστεύεις

Στο viralbuzz.gr κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα ψυχαγωγικού περιεχομένου, η οποία και θα διασκεδάζει τους αναγνώστες της, προσφέροντας φαν ειδήσεις, με ωραίες φωτογραφίες, videos, κουίζ κι άλλες διαδραστικές και μη δυνατότητες. Την ίδια ώρα όμως, υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο και μία σειρά από ιστοσελίδες που έχουν γίνει viral χωρίς ουσιαστικό λόγο, καθώς παρέχουν στο κοινό -σχεδόν- το απόλυτο τίποτα.

Και όχι, δεν είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ζηλεύουμε τη δημοφιλία των… ανταγωνιστών μας, αφού οι 7 “καμένες” ιστοσελίδες που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, δεν έχουν τίποτα για να ζηλέψουμε κυριολεκτικά. Αν εξαιρέσεις τους εκατομμύρια αναγνώστες τους, το περιεχόμενό τους είναι αληθινά ανύπαρκτο και είμαστε σίγουροι ότι δεν τους απασχολεί καθόλου, αφού αυτή ήταν προφανώς και η αρχική τους σκέψη. Δείτε τη σχετική λίστα και θα καταλάβετε περισσότερα.

Click to Remove

Το όνομα του σάιτ τα λέει όλα. Κάνεις κλικ στα γράμματα των λέξεων “Click to Remove” κι αυτά φεύγουν. Ένα, ένα! Αυτό! Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει εκατομμύρια κλικς και 2,8 χιλιάδες λάικ.

Δες εδώ: clicktoremove.com

Papertoilet

Στο Papertoilet σου δίνεται η δυνατότητα με λίγα κλικ ή τη ροδέλα του ποντικιού σου, να ξετυλίξεις ένα ρολό από χαρτί υγείας. Αυτό! Σίγουρα πιο χρήσιμο από το να αποθηκεύεις εκατοντάδες ρολά εν μέσω κορονοϊού.

Δες εδώ: papertoilet.com

Make Everything Okay

To make everything okay κάνει τα πάντα εντάξει. Όπως ακριβώς το διαβάζεις, η ιστοσελίδα έχει ένα κουμπί στη μέση της σελίδας, το οποίο αφού το πατήσεις και περιμένεις για το… απαραίτητο loading, σε ενημερώνει ότι όλα είναι καλά πια και μπορείς να συνεχίσει της ζωή σου. Αυτό! Τουλάχιστον έχει μια αισιόδοξη νότα, δεν μπορείς να πεις…

Δες εδώ: make-everything-ok.com

Find the invisible cow

Το προσωπικό μας αγαπημένο είναι το Find the invisible cow ή Βρες την αόρατη αγελάδα. Στην εν λόγω ιστοσελίδα, μπορείς να ψάξεις με τον κέρσορa για μια αγελάδα και όταν την πετύχεις και κλικάρεις πάνω της, εμφανίζεται. Αυτό! Υπάρχει πάντως και ήχος (κάου κάου κάου κάου) που σε βοηθάει να τη βρεις, αφού ακούγεται πιο δυνατά όσο πλησιάζεις. Πάνω από 52,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορές κάποιος έχει βρει την αγελάδα (εμείς μόνο καμιά 30αριά!) και τα υπόλοιπα ζώα που εμφανίζονται όταν ανέβεις… επίπεδο.

Δες εδώ: findtheinvisiblecow.com

Do nothing for 2 minutes

Όπως ακριβώς αναφέρει και το όνομά της, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σου… επιτρέπει να μην κάνεις τίποτα για δύο λεπτά. Υπό τους ήχους της θάλασσας και των γλάρων, μπορείς να περιμένεις για δύο λεπτά χωρίς να κάνεις τίποτα. Αυτό! Προσοχή όμως γιατί αν πειράξεις τον κέρσορα, το χρονόμετρο τίθεται ξανά στην αρχή (#κλαίμε_από_το_νευρικό_γέλιο).

Δες εδώ: donothingfor2minutes.com

Falling Guy

Ο Falling Guy είναι ένα ανθρωπάκι που “πέφτει” σαν παλιό video game, με τη ροδέλα του ποντικιού στον υπολογιστή σου. Αυτό. Η εικόνα αλλάζει μόνο μία φορά στο σχεδόν ένα χιλιόμετρο βάθος που φθάσαμε και ο Falling Guy συνεχίζει να πέφτει…

Δες εδώ: fallingguy.com

PO.TA.TO.

Και τέλος, το απόλυτο απόλυτο τίποτα. Μια φωτογραφία πατάτας στο σάιτ po.ta.to. Δεν έχει καμία λειτουργία, απλώς δείχνει μιάμιση πατάτα. Μιάμιση ωραία πατάτα. Μέχρι εκεί. Αυτό.

Δες εδώ: po.ta.to

Tell Us What You Think
5Μου αρέσει0Το αγαπώ4Αστείο0Τραγικό1Αντίο για πάντα