Έρχεται νέο lockdown; 9 λύσεις για το πρόβλημα με το χαρτί υγείας

Έρχεται νέο lockdown και ξέμεινες από χαρτί υγείας; Μην πανικοβάλλεσαι! Υπάρχουν κι άλλες λύσεις ακόμη κι αν σου συμβεί σε άκυρη στιγμή όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο ή καθοδόν. Σε αυτή την περίπτωση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κοιτάξεις γύρω σου. Αν βλέπεις καμία έκταση με καλαμπόκια ή ένα πάγκο μανάβικου με μπανάνες, τότε “χτύπησες” φλέβα χρυσού! Εναλλακτικά, το μαλακό γρασίδι είναι αυτό που θα σε σώσει. Αν σκεφτείς ότι η παγκόσμια βιομηχανία χαρτιού θυσιάζει καθημερινά στο “βωμό” της τουαλέτας 27.000 δέντρα, αντί να πανικοβληθείς, δες την ατυχία σου σαν οικολογική επανάσταση και χρησιμοποίησε κάποια από τις 9 εναλλακτικές που ακολουθούν. Καλή τύχη!

1. Μαλακό φρέσκο γρασίδι

Σε καμία περίπτωση ξεραμένο στο λιοπύρι, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Η χρήση της συγκεκριμένης εναλλακτικής θα σε βοηθήσεις να συνδεθείς με τη φύση, καθώς αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη εμπειρία που θα σε αλλάξει για πάντα!

2. Φλούδα μπανάνας

Είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αγνό φυσικό προϊόν με την κατάλληλη υφή. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ελεύθερα.

3. Στρογγυλές γυαλιστερές πέτρες

Αν βρίσκεσαι στην εξοχή, δίπλα σε κάποιο ποτάμι, αναζήτησε πέτρες αυτής της μορφής χωρίς προεξοχές. Είναι ευχάριστες στην υφή, οπότε δε θα βλάψουν κανένα μέρος του σώματός σου!

4. Φύλλα καλαμποκιού

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βρεις καλαμπόκια στο πουθενά, γι’ αυτό θα μπορούσες να αναζητήσεις φύλλα που να μην είναι ούτε πολύ σκληρά ούτε πολύ μαλακά.

5. Ψάξε στην τσάντα σου

Εντάξει. Αν είχες χαρτομάντηλα μαζί σου, δε θα κάνανε αυτή τη συζήτηση τώρα. Ψάξε προσεκτικά για κάποιο ξεχασμένο αντικείμενο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις. Μπορεί ένα χάρτινο κουτί από τσίχλες να σου δώσει τη λύση.

6. Το χαρτόνι από το ρολό

Αν βρίσκεσαι σε τουαλέτα και έχει τελειώσει το χαρτί, το χαρτόνι του ρολού παραμένει. Ξετύλιξέ το, για να σου δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και βρέξε το ελαφρώς. Ούτε που θα καταλάβεις τη διαφορά.

7.Ένα κομμάτι ύφασμα

Ελπίζουμε να έχεις μαζί σου ψαλίδι και να καταφέρεις να κόψεις ένα κομματάκι ύφασμα. Σε αντίθετη περίπτωση, σε βλέπουμε να χρησιμοποιείς την κάλτσα που φοράς.

8. Σφουγγάρι

Μια δημοφιλής επιλογή στην αρχαία Ρώμη, που θα δουλέψει μια χαρά στην περίπτωσή σου.

9. Σαπούνι και νερό

Μια μέθοδος που δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Πλύνε σχολαστικά την περιοχή -ένα μπουκάλι για το νερό θα βοηθούσε- και το πρόβλημα λύθηκε!

ΠΗΓΗ: brightside.me

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα