Αποκαλύφθηκε το “μυστικό” πίσω από 9 viral φωτογραφίες στην Τουρκία

Είναι δεδομένο ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε στα social media, αλλά μία… αποκάλυψη από την Τουρκία ήρθε να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Ειδικά όσον αφορά τις φωτογραφίες που βλέπουμε πια σε Facebook και Instagram, ούτε οι μισές δεν πρέπει να είναι 100% αληθινές και χωρίς φίλτρα, με άπαντες να παρουσιάζουν μία ωραιοποιημένη εικόνα.

Φυσικά αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, αρκεί να τους δίνουμε και την απαραίτητη σημασία, χωρίς να γινόμαστε ευκολόπιστοι, ιδιαίτερα για σοβαρά ζητήματα όπως η πολιτική ή ο κορονοϊός. Ο παραπάνω… πρόλογος δημιουργήθηκε με αφορμή ένα “μυστικό” που βγήκε στη φορά εδώ και λίγο καιρό, σε σχέση με κάποιες viral φωτογραφίες από την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: 5 ανατριχιαστικά αντικείμενα που βρέθηκαν σε λίμνη

Ένας βράχος στην Αδάνα της γειτονικής χώρας έχει γίνει αξιοθέατο με πολλούς τουρίστες να βγάζουν φωτογραφίες με θέα το απόλυτο κενό και ειδικά κάποιες από αυτές έχουν γίνει viral παγκοσμίως. Μία έχουμε δημοσιεύσει μάλιστα και εμείς στο viralbuzz.gr, ως “τρομακτική”. Όπως αποδείχθηκε όμως με μία νέα φωτογραφία, κανένας… τρόμος δεν υπάρχει για τους φωτογραφιζόμενους, αφού η απομυθοποίηση ήταν άμεση. Η τελευταία εικόνα δείχνει την αλήθεια.

Τρομακτική φωτογραφία από την Αδάνα της Τουρκίας…

Δημοσιεύτηκε από Viralbuzz.gr στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

 

Please don’t see the last picture

Η γνώμη σας μετράει
1Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα