Δύο Ξένοι! Πόσο καλά θυμάσαι τη δημοφιλή σειρά;

Οι Δύο Ξένοι είναι ρομαντική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημητρίου Αποστόλου, που προβλήθηκε στο πάλαι ποτέ Mega Channel. Σημείωσε τεράστια επιτυχία καθ’ όλη τη προβολή της. Κεντρικό θέμα ο έρωτας μεταξύ της λαϊκής παρουσιάστριας Μαρίνας Κουντουράτου και του καθηγητή Κωνσταντίνου Μαρκορά. Η σειρά ξεχώρισε για το σενάριο της, βασισμένο στο χιούμορ και στα πικάντικα σχόλια, χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σεναριογράφων. Η σειρά αποτελείται από 59 επεισόδια. Στις επαναλήψεις του καναλιού προβάλλονται μόλις τα 58, καθώς το ένα από αυτά δεν έχει ξαναπαιχτεί λόγω της άσχημης γλώσσας που περιέχει.

Στο πρώτο επεισόδιο, οι συντελεστές αφιερώνουν την σειρά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη , με το χαρακτηριστικό παρακάτω κείμενο: Η σειρά “Δύο Ξένοι” αφιερώνεται σε μια γυναίκα που μας έμαθε να πιστεύουμε στα παραμύθια…Την Αλίκη.

Σημειώνεται ότι ο τίτλος της σειράς λήφθηκε από στίχους τραγουδιού του Γιάννη Πάριου: “Μα το σημάδι στο λαιμό μου που θα μένει, θα μαρτυράει πως δεν είμαστε δυο ξένοι…”.

Αυτό, λοιπόν, είναι το αντικείμενο του σημερινού κουίζ! Είμαστε σίγουροι πως μετά από τόσες επαναλήψεις, μπορείς να απαντήσεις σωστά και στις 10 ερωτήσεις. Ξεκίνα!

Η γνώμη σας μετράει
3Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα