Επιχείρηση καθαριότητα! Κάνε το λάπτοπ να αστράφτει σε 4 βήματα

Όπως όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, έτσι και οι φορητοί υπολογιστές γίνονται αηδιαστικοί από ένα σημείο και μετά. Οθόνη, πληκτρολόγιο και όλες οι εξωτερικές συσκευές απαιτούν τη σωστή τεχνική καθαρισμού, ώστε να μη σιχαίνεσαι να το αγγίξεις. Το Viral.buzz.gr ετοίμασε έναν χρήσιμο οδηγό, για να καθαρίζεις εύκολα και σωστά το λάπτοπ σου, χωρίς να παιδεύεσαι!

1. Ξεκίνα από το εσωτερικό του υπολογιστή. Εδώ θα χρειαστείς μια συσκευή συμπιεσμένου αέρα. Αν δεν έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σεσουάρ των μαλλιών. Σκοπός είναι να ξεκινήσεις την απομάκρυνση όλης της βρομιάς από το πληκτρολόγιο, τις θύρες USB, τη μπαταρία και τις μικρές εγκοπές. Φύσα, λοιπόν!

2. Τώρα θα περάσεις στο εξωτερικό. Θα χρειαστείς ένα βαμβακερό πανί και ένα υγρό απορρυπαντικό της επιλογής σου. Τοποθέτησε μερικές σταγόνες πάνω σε ένα βαμβακερό πανί. Λίγες σταγόνες! Μη στάζει στο πάτωμα! Πέρνα τώρα όλη την επιφάνεια με αυτό. Είδες; Σχεδόν καινούριο…

3. Η οθόνη. Aν έχει δαχτυλιές, πρέπει να περαστεί πρώτα με στεγνό πανί και μετά με το εμποτισμένο, που χρησιμοποίησες στην επιφάνεια.

4. Τέλος, ήρθε η ώρα να απομακρύνεις τις οσμές, αν θεωρείται απαραίτητο. Πάρε τον υπολογιστή σου, βάλτον στη θήκη του και τοποθέτησε μέσα ένα φακελάκι απομάκρυνσης οσμών, σαν αυτό που βάζεις στα ρούχα, για να μυρίζουν ωραία. Στο εμπόριο κυκλοφορούν σε διάφορα αρώματα π.χ λεβάντα. Άσε το λάπτοπ στη θήκη για 24 ώρες και δε θα το πιστεύεις…

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα