Πόσο υγιεινή διατροφή κάνεις; Έφθασε η ώρα της κρίσης!

Η υγιεινή διατροφή δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού απαιτεί πειθαρχία και τη δυνατότητα να λες όχι σε φαγητά πεντανόστιμα, που γνωρίζεις όμως ότι σου κάνουν κακό. Από τη μια πλευρά παρελαύνουν τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ψητά κρέατα και τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά. Από την άλλη πλευρά τα γλυκά, τα αναψυκτικά, το βούτυρο και η κρέμα γάλακτος.

Οι περισσότεροι είναι αλήθεια ότι προτιμούμε (το είδες το πρώτο πληθυντικό, ε;) τη δεύτερη κατηγορία, αφού κακά τα ψέματα είναι συνήθως και πιο νόστιμα, δυστυχώς. Πολλοί άνθρωποι εκεί έξω όμως, έχουν αρχίσει να ακολουθούν την τάση της πιο υγιεινής ζωής, με τον βιγκανισμό να είναι πλέον υπαρκτός και στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται βέβαια να κόψεις εντελώς το κρέας και τα παράγωγά του. Μπορείς απλώς να βάλεις ένα… μέτρο στη διατροφή σου (τα λέμε σε σένα για να τα ακούμε κι εμείς!).

Αλήθεια εσύ ποια διαδρομή ακολουθείς στη ζωή σου; Τρέφεσαι σωστά, ώστε να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τον οργανισμό σου ή μήπως σε έχει πάρει η κάτω βόλτα και καταβροχθίζεις συνεχώς ό,τι βρεις στο ντουλάπι;

Το SuperQuiz είναι εδώ για να αναδείξει και πάλι την αλήθεια! Απάντησε στις 10 ερωτήσεις που ακολουθούν και δες αν οι διατροφικές σου συνήθειες είναι υγιεινές ή για… κλάματα!

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει1Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα