Τζόι ή Μπάρνι; Η «μάχη» των… αρπακτικών!

Μας απασχόλησαν περίπου μια δεκαετία και αποτελούν τους πιο δημοφιλείς “ερωτύλους” της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο ένας μελαχρινός, ο άλλος ξανθός. Ο πρώτος οπαδός του απλού ντυσίματος και ο δεύτερος δε διανοείται να βγει έξω χωρίς κοστούμι. Κι αν ακόμα δεν κατάλαβες ποιοι κύριοι θα λάβουν μέρος σε αυτό το Vs, ίσως οι τίτλοι “Friends” και “How I met your mother” να σε βοηθήσουν. Το Viralbuzz.gr βάζει στη “ζυγαριά” τους τηλεοπτικούς ήρωες Τζόι Τριμπιάνι και Μπάρνι Στίνσον.

Τζόι Τριμπιάνι

Τον γουστάρουμε: Γιατί είναι Ιταλός και εκπροσωπεί με περηφάνεια το “Λατίνο” εραστή ή αλλιώς το greek “καμάκι”, που κάποτε ήταν ξακουστό. Είναι αποφασισμένος να πετύχει με οποιοδήποτε κόστος, αφού, πέρα από τις φτηνές παραστάσεις, έγινε μέχρι και δότης σπέρματος για τα προς το ζην. Έχει ψυχή πεντάχρονου παιδιού, τρώει ασταμάτητα και, παρόλο που αλλάζει γυναίκες σαν τα πουκάμισα, είναι απολύτως αφοσιωμένος σε μια… τον Τσάντλερ (οι φήμες τον θέλουν γκέι).

Χτυπιόμαστε από τα γέλια: Με το γεγονός ότι έχει “άχυρο” στο κεφάλι αντί για μυαλό, προστατεύει με πάθος την τιμή των 7 αδερφών του, γουρλώνει τα μάτια με απορία όταν δεν καταλαβαίνει.

Κορυφαίες στιγμές: Το διαφημιστικό ανδρικού κραγιόν που γύρισε στην Ιαπωνία, το τεράστιο σύνθετο που έφτιαξε με τα χεράκια του και τελικά κατέληξε κλειδωμένος μέσα σε αυτό.

Δεν αποχωρίζεται: Τα σάντουιτς, τις άνετες πολυθρόνες, το παντελόνι εργασίας.

Χαρακτηριστική ατάκα: “How YOU doin’?”

Δε μας άρεσε: Η σχέση του με τη Ρέιτσελ. Πραγματικά δεν υπήρχε λόγος!

Βαθμολογία: 8/10 Γιατί είναι ένας από τους λόγους που είδαμε τη σειρά.

Μπάρνι Στίνσον

Τον γουστάρουμε: Για την ενέργεια και τη διάθεση για ζωή, αφού αρνείται πεισματικά να μείνει σπίτι, όταν μπορεί να πάρει αεροπλάνο, για να ρίξει κάποια αιθέρια ύπαρξη. Τα κόλπα από το “Playbook” που επικαλείται κατά καιρούς είναι θρυλικά, καθώς έχει μεταμφιεστεί σε δύτη, γέρο, γυναίκα, πρακτικά στα πάντα .

Χτυπιόμαστε από τα γέλια: Όταν τρώει σφαλιάρες από το Μάρσαλ.

Κορυφαίες στιγμές: Η μεταμόρφωσή του από παιδί του κατηχητικού σε κοστουμάτο “εφιάλτη” της κάθε γυναίκας. Η συμμετοχή του στον μαραθώνιο.

Δεν αποχωρίζεται: Τα κοστούμια, τις πορνοταινίες, τα παιδικά τραύματα που έχει με το κιλό, το μίσος του για το γάμο.

Χαρακτηριστική ατάκα: “Legen -wait for it- dary”

Δε μας άρεσε: O ξαφνικός έρωτάς του με τη Ρόμπιν. Ο τύπος έχει ξεκάθαρη συναισθηματική αναπηρία ανίατης μορφής. Δε μπορεί να ερωτευτεί.

Βαθμολογία: 7/10 Γιατί ήρθε δεύτερος και πολλά στοιχεία της προσωπικότητάς του είναι κλεμμένα από τα “Φιλαράκια”

 

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα