Το VS των διακοπών! Ελλαδάρα ή εξωτερικό;

Πάσχα πλησιάζει και ανυπομονείς για την άδεια. Βρίσκεσαι όμως σε μεγάλο δίλημμα, γιατί κάπου σκέφτεσαι να πας, να ξεσκάσεις βρε αδερφέ! Βλέπεις τα αεροπορικά για εξωτερικό σε τιμές “ξεφτίλα”, όμως από την άλλη ωραία θα ήταν να πας σε κάποιο γραφικό χωριουδάκι στην Ελλάδα. Ωραία σου λέει η Ρώμη το Πάσχα, όμως και το Πήλιο δεν πάει πίσω. Εδώ στο Viralbuzz.gr κατανοούμε απολύτως τον προβληματισμό σου, για αυτό αποφασίσαμε να θέσουμε σε εφαρμογή ένα ακόμα VS. Το ερώτημα για σήμερα είναι: Λοζάνη ή Κοζάνη;

Ταξίδι στο εξωτερικό

Ναι Δαγκωτό: Γιατί θα δεις καινούρια μέρη που θα σε συναρπάσουν, θα αλλάξεις παραστάσεις και θα γυρίσεις με ανανεωμένη διάθεση.

Με τίποτα: Αν χρειάζεσαι σωματική ξεκούραση, διότι αυτά τα ταξίδια περιλαμβάνουν ποδαρόδρομο μέχρι τελικής πτώσης. Δεν έχει νόημα να λιποθυμήσεις στην ουρά έξω από το Λούβρο ή να βάζεις επιθέματα στις φουσκάλες μέσα στο Βατικανό.

Θα γουστάρεις: Με τα ψώνια, καθώς θα παρατηρείς μονίμως χαζά μικροπράγματα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Θα φρικάρεις: Με το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα όντως σταματούν στις διαβάσεις, την ώρα που εσύ στέκεσαι σα χάνος από φόβο ότι θα σε κόψουν στα δύο.

Βαθμολογία: 10/10 Γιατί αποτελούν εμπειρίες ζωής

Ταξίδι σε χωριό

Ναι Δαγκωτό: Γιατί η Ελλάδα είναι μια από της ομορφότερες χώρες στον κόσμο και ειδικά την άνοιξη το τοπίο “οργιάζει” γύρω σου.

Με τίποτα: Αν είναι να πας το σπίτι συγγενών που δεν πολυσυμπαθείς, με αποτέλεσμα να σου σπάσουν τα νεύρα αντί να χαλαρώσεις.

Θα γουστάρεις: Με τις βόλτες στα στενά δρομάκια και με τις παραδοσιακές λιχουδιές που θα καταβροχθίζεις ολημερίς.

Θα φρικάρεις: Με τα έντομα, αν ανήκεις στην κατηγορία που φοβάται ζουζούνια, αράχνες, μέλισσες, σφήκες, κουνούπια, σε προχωρημένες καταστάσεις σκορπιούς και ποντίκια.

Βαθμολογία: 7/10 Γιατί έχεις την ευκαιρία να πας εξωτερικό. Πήγαινε άλλη στιγμή στο χωριό.

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα