3 νέες ελληνικές σειρές που έρχονται στους δέκτες μας

Περνάμε τόσο χρόνο πια μέσα στο σπίτι, που θα θέλαμε να δούμε και καμία ελληνική σειρά. Καλό το Netflix αλλά μετά από διπλή καραντίνα χρειαζόμαστε νέο υλικό. Δυστυχώς, οι ελληνικές σειρές στην αρχή τη σεζόν δεν μας ενθουσίασαν. Αυτή είναι όμως η εποχή των νέων τηλεοπτικών αφίξεων! Ας δούμε στη συνέχεια 4 ελληνικές σειρές που έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας!

Διαβάστε επίσης: 10 τηλεοπτικές σειρές που άλλαξαν τίτλο με μεγάλη επιτυχία

1. Έρωτας με Διαφορά (STAR)

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μια μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής, ένας γοητευτικός bartender γνωρίζονται, ερωτεύονται και να αποφασίζουν να είναι μαζί. Η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειες τους.
Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά, Βασίλης Μίχας.

2.Έξαψη (MEGA)

Η σειρά “Έξαψη” είναι ένα ερωτικό δράμα που θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση το 2021. Διαδραματίζεται στην πόλη του Ναυπλίου και έχει έντονη αστυνομική πλοκή. Δύο άνθρωποι ερωτεύονται παράφορα, δημιουργώντας μια ανεξέλεγκτα παράνομη ερωτική σχέση. Η κλειστή κοινωνία του Ναυπλίου θα αλλάξει ριζικά όταν ένοχα μυστικά θα αποκαλυφθούν.
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Κάππας και Αναστασία Παντούση.

3. Σχεδόν Ενήλικες (MEGA)

Η σειρά αυτή θα τα έχει όλα: συγκίνηση, γέλιο, σασπένς, περιπέτεια, μυστήριο. Το θέμα επικεντρώνεται στους ανθρώπους του σήμερα και στις σχέσεις που αναπτύσσουν μεταξύ τους (φιλία, έρωτας).
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook

Η γνώμη σας μετράει
3Μου αρέσει1Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα