5 προϊόντα που ξεχωρίσαμε στο σούπερ μάρκετ φέτος τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί τους πήραν θέση στα ράφια των σούπερ μάρκετ και τα e-shop προϊόντα που ξεσηκώνουν την καταναλωτική μας μανία. Όλα σε εντυπωσιακές συσκευασίες, συνήθως κόκκινες, μας καλούν να τα δοκιμάσουμε και να προσθέσουμε μερικά κιλά στην ήδη επιβαρυμένη από την καραντίνα σιλουέτα μας. Επειδή πλέον η μόνη μας έξοδος είναι το σούπερ μάρκετ, φυσικά και εντοπίσαμε τα προϊόντα που φόρεσαν τα “γιορτινά” τους! Γι’ αυτό σήμερα σου παρουσιάζουμε τα 5 χριστουγεννιάτικα προϊόντα που ξεχωρίσαμε και έχουμε σκοπό να γευόμαστε μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές…

Διαβάστε επίσης: 17 προϊόντα που έγιναν ανάρπαστα στην καραντίνα

1. KitKat Άγιος Βασίλης

Μιλάμε για την KitKat! Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν θα πάρει σίγουρα μια θέση στο καλάθι μας. Όταν δε η συγκεκριμένη σοκολάτα μεταμορφώνεται σε Άγιο Βασίλη, γίνεται το απόλυτο must για τα Χριστούγεννα, που, όσο να πεις, καταναλώνουμε περισσότερη σοκολάτα. Πλούσια σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια τραγανής γκοφρέτας! Να μην κάνεις ένα διάλειμμα για KitKat;

2. Starbucks White Chocolate Mocha 

Αγαπάμε τα ροφήματα Ready to drink, γι’ αυτό το νέο κρύο ρόφημα Starbucks White Chocolate Mocha μας κίνησε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για έναν συνδυασμό έντονου espresso και γάλακτος με άρωμα λευκής σοκολάτας. Το White Chocolate Mocha φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και θα βρίσκεται στα ψυγεία μόνο για την περίοδο των εορτών. Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

3. Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια γάλακτος από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

προϊόντα

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν οικογένεια, ζεστός καφές δίπλα στο τζάκι, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και ένα σπίτι γεμάτο όμορφες μυρωδιές και δώρα! Αυτό είναι το σκεπτικό στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, γι’ αυτό έχουν αρκετές προτάσεις και φέτος για μας. Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο online κατάστημα της εταιρείας είναι σοκολατένιες φιγούρες λευκής σοκολάτας σε σχήμα Gingerbreadman. Πολύ χαριτωμένες μέσα στη σακούλα! Φανταζόμαστε ότι είναι και εξίσου νόστιμες!

4. Εορταστική συσκευασία Lacta

προϊόντα

Μια συσκευασία με μικρά σοκολατάκια Lacta δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Κάποια πράγματα στη ζωή παραμένουν σταθερά. Η Lacta στις καρδιές μας είναι ένα από αυτά!

5. Μελομακάρονα Βιολάντα

προϊόντα

Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά η Βιολάντα τα Χριστούγεννα βγάζει και μελομακάρονα. Φέτος λέμε να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε αυτά με μέλι και επικάλυψη σοκολάτας!

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η γνώμη σας μετράει
3Μου αρέσει3Το αγαπώ1Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα