6 δισεκατομμυριούχοι κάτω από 30 ετών

Υπάρχουν αρκετοί δισεκατομμυριούχοι πλέον στον πλανήτη. Πόσοι όμως από αυτούς είναι κάτω από 30 ετών; Είτε πρόκειται για celebrities είτε για απογόνους κάποιας δυναστείας θα θέλαμε να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί αλλά και πως τα καταφέρανε. Ο νεότερος “κροίσος” αυτή τη στιγμή είναι 23 ετών και ο μεγαλύτερος 34. Ας δούμε, λοιπόν, στη συνέχεια 6 από τους πλουσιότερους νέους στον κόσμο που είναι λιγότερο από 30 ετών και είναι δισεκατομμυριούχοι.

1. Κάιλι Τζένερ 

Ηλικία: 23 ετών

Net worth: 1 δισ. δολάρια

Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians, καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics και για τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

2. Καταρίνα και Αλεξάνδρα Άντερσεν

Ηλικία: 24 και 25 ετών

Net worth: 1.1 δισ. δολάρια η κάθε μία

Οι δυο αδελφές κληρονόμησαν το 42% της οικογενειακής εταιρείας επενδύσεων που ονομάζεται Ferd. Ο πατέρας τους Johan εξακολουθεί να διευθύνει την εταιρεία και ελέγχει το 70% των ψήφων.

3. Γκούσταβ Μάγκναρ Ουίτζο 

Ηλικία: 27 ετών

Net worth: 2.3 δισ. δολάρια

Ο Γκουστάβ κατέχει σχεδόν το ήμισυ της νορβηγικής εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας Salmar, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σολομού στον κόσμο.

4. Jonathan Kwok

Ηλικία: 28 ετών

Net worth: 2 δισ. δολάρια

Ο Kwok, από κοινού με τον μεγαλύτερο αδελφό του Geoffrey, κληρονόμησαν το ποσοστό που κατείχε ο πατέρας τους Walter Kwok στη Sun Hung Kai Properties, τη μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων του Χονγκ Κονγκ, μετά το θάνατό του το 2018.

5. Τζον Κόλισον

Ηλικία: 29 ετών

Net worth: 3,2 δισ. δολάρια

Ο John και ο μεγαλύτερος αδελφός του Patrick ίδρυσαν την startup εταιρεία πληρωμών Stripe η οποία πραγματοποίησε τον Σεπτέμβριο του 2019 έναν ακόμη γύρο χρηματοδότησης από επενδυτές, με την αποτίμησή της να φτάνει πλέον στο ποσό των 35 δισ. δολαρίων.

6. Έβαν Σπίγκελ

δισεκατομμυριούχοι

Ηλικία: 29 ετών

Net worth: 1,9 δισ. δολάρια

Είναι ο “ισχυρός άνδρας” του Snapchat και είναι ένας από τους νεότερους διευθύνοντες συμβούλους εισηγμένης εταιρείας στον κόσμο.

ΠΗΓΗ:investopedia

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα