6 σειρές που θα δούμε στο Netflix το Δεκέμβριο

Φέτος τα Χριστούγεννα θα περάσουμε αρκετές ώρες βλέποντας Netflix δεδομένων των συνθηκών. Σε περίπτωση που έχεις εξαντλήσει όλες τις κατηγορίες, το Δεκέμβριο έρχεται νέο υλικό προκειμένου να γεμίσεις ευχάριστα τις ώρες σου. Κάποιες από τις νέες σειρές είναι ήδη στον “αέρα”, ενώ άλλες έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας. Δες, στη συνέχεια, 6 σειρές που θα δούμε στο Netflix το Δεκέμβριο!

Διαβάστε επίσης: 8 ταινίες για να δεις στην καραντίνα

1. Μπρίτζερτον

Εμπνευσμένο από τα διάσημα μπεστ σέλερ, το “Μπρίτζερτον” ακολουθεί τα οκτώ δεμένα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη.

2. Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα: Μέρος 4

 

Στο Μέρος 4, η Σύναξη έρχεται αντιμέτωπη με πολλές απειλές. Οι μάγισσες κηρύσσουν πόλεμο και ο Νικ, με τη βοήθεια της Λέσχης του Τρόμου, διεκδικεί ξανά τη Σαμπρίνα.

3. Tiny Pretty Things

 

Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.

4. Το Χάος που Άφησες Πίσω

Μια καθηγήτρια πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες… ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της.

5. Equinox

 

Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Το 2019, η Άστριντ προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο, αλλά τελικά αλλάζει το παρελθόν.

6. Οι Χριστουγεννιάτικες Ταινίες με τις οποίες Μεγαλώσαμε

 

Ξετυλίξτε τις αληθινές ιστορίες πίσω από αυτά τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα μπλοκμπάστερ, χάρη σε σκηνές από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις με το καστ και το συνεργείο.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η γνώμη σας μετράει
12Μου αρέσει3Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό2Αντίο για πάντα