7 διάσημοι μπαμπάδες που μεγάλωσαν μόνοι τα παιδιά τους

Είναι διάσημοι με αρκετά εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Είναι παράλληλα και μπαμπάδες, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους χωρίς σύζυγο. Το v-buzz.gr συγκέντρωσε 7 περιπτώσεις πασίγνωστων μπαμπάδων, που συνδύασαν καριέρα και οικογένεια, χωρίς τη βοήθεια συζύγου, είτε κατόπιν “ηχηρών” διαζυγίων είτε μετά από θλιβερά γεγονότα.

  1. 1. Λίαμ Νίλσον

Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη γυναίκα του πριν από περίπου 10 χρόνια. Μετά από ένα θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι, η σύζυγος του Λίαμ Νίλσον απεβίωσε, αφήνοντάς τον να αναθρέψει μόνος του τα δύο παιδιά, Ντάνιελ και Μάικλ, που ήταν 12 και 13 χρονών αντίστοιχα. Ο διάσημος αστέρας, μετά από την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του, δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ και αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην ανατροφή των παιδιών του.

2. Πιρς Μπρόσναν

)

Ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε την ηθοποιό Κασσάνδρα Χάρις και υιοθέτησε τα 2 της παιδιά. Λίγο αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους, όμως η οικογένεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη τραγωδία. Η Κασσάνδρα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο Μπρόσναν μεγάλωσε τα 3 παιδιά, αποτελώντας πρότυπο αφοσιωμένου πατέρα.

3. Νίκολας Κέιτζ

Ο Νίκολας Κέιτζ τη δεκαετία του 90′ απέκτησε ένα γιο από την τότε σύντροφό του, χωρίς όμως το ζευγάρι να παντρευτεί ποτέ. Μετά το χωρισμό τους, ο Κέιτζ ανέλαβε ολοκληρωτικά την επιμέλεια του παιδιού του, με αντάλλαγμα την εκχώρηση ενός σπιτιού στην πρώην σύντροφό του. Σήμερα ο γιος του, Γουίστον ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του.

4.Τζωρτζ Λούκας

Ο πατέρας του Star Wars έχει υιοθετήσει 3 παιδιά και τα ανέθρεψε κατά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μόνος. Η κόρη του, Αμάντα, υιοθετήθηκε στα πλαίσια του γάμου του και παρέμεινε με τον πατέρα της μετά το διαζύγιο. Μερικά χρόνια αργότερα ο Λούκας απέκτησε ακόμα 2 παιδιά με υιοθεσία και δεν ξαναπαντρεύτηκε μέχρι το 2003. Με την τελευταία σύζυγό του Μέλοντυ Χόμπσον απέκτησε άλλη μια κόρη.

5. Al Pacino

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, είναι όμως πατέρας 3 παιδιών. Η κόρη του, Τζούλυ, γεννήθηκε το 1989 και απέκτησε τα δίδυμα Ολίβια και Άντον το 2001 με την ηθοποιό Μπέβερλυ Ντ’ Άτζελο. Το ζευγάρι χώρισε μετά από μερικά χρόνια με συμφωνία κοινής επιμέλειας, ώστε τα παιδιά να περνούν τον ίδιο χρόνο και με τους 2 γονείς.

6. Λένι Κράβιτς

Ο Λένι Κράβιτς απέκτησε μια κόρη από το γάμο του με τη Λίζα Μπονέτ, που κράτησε 3 χρόνια. Μετά το διαζύγιο, η κόρη του Ζόι, όταν έφτασε σε ηλικία 11 ετών, μετακόμισε οριστικά με τον πατέρα της και μεγάλωσε μαζί του. Σήμερα η Ζόι είναι μοντέλο και ηθοποιός και συχνά πατέρας και κόρη πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

7. Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει αρκετά παιδιά. Το 2010 γεννήθηκε ο πρώτος του γιος από παρένθετη μητέρα. Το 2017 ο Ρονάλντο έγινε πατέρας των διδύμων Εύα και Ματέο. Με τη σημερινή σύντροφό του πρόσφατα απέκτησε μια ακόμα κόρη, την Άλανα Μαρτίνα.

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα