top5: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα στην Αττική

Για πολλά χρόνια η Αττική υστερούσε σε σχέση με τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς οι χώροι και τα πάρκα που κάποιος μπορούσε να ψυχαγωγηθεί και να “αναπνεύσει” λίγο οξυγόνο ήταν ελάχιστοι. Πλέον όμως οι κάτοικοι της Αττικής μπορούν να επισκεφτούν τα θεματικά πάρκα του λεκανοπεδίου και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης που ικανοποιούν όλη την οικογένεια. Διασκεδάστε με τα παιδιά, περιπλανηθείτε στα μαγαζιά ή απλώς πιείτε τον καφέ σας σε ένα από τα 5 κορυφαία θεματικά πάρκα, όπως αυτά ψηφίστηκαν στο tripadvisor.

5. Jumicar Greece

Η Jumicar με έδρα το Αμβούργο Γερμανίας λειτουργεί από το 1989 σε 15 χώρες παγκοσμίως, έχοντας θέσει σαν κύριο στόχο της την ενημέρωση των νεότερων και πλέον ευπαθών χρηστών του οδικού δικτύου για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά, συμβάλλοντας στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο υπερσύγχρονο πάρκο εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στο έμπειρο προσωπικό. Αναλαμβάνουν την διασκέδασή τους μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων και παιχνιδιών των οποίων το παιδί συμμετέχει, δρα, αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί την σημαντικότητα της κυκλοφοριακής αγωγής, μαθαίνοντας βιωματικά και όχι απομνημονεύοντας πληροφορίες.

4. Θεματικό Πάρκο Και Μουσείο Δεινοσαύρων

Η επιτυχημένη έκθεση «Η Εποχή των Δεινοσαύρων» που διοργανώνει το Πολιτιστικό Πάρκο με το Πάρκο Δεινοσαύρων στην Κερατέα απευθύνεται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι εκπαιδευτικού, περιβαλλοντικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος. Όλα τα εκθέματα είναι πιστές αναπαραστάσεις σε φυσικό μέγεθος. Οι εντυπωσιακές αναπαραστάσεις ζώων που περιλαμβάνονται στην έκθεση, καλύπτουν σημαντικές στιγμές της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη μας. Κύριος σκοπός είναι η ενημέρωση για την εξέλιξη του γεωλογικού και ζωικού πλούτου της Γης, αλλά και η αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης. Για το λόγο αυτό η έκθεση περιλαμβάνει και ζώα που ζουν σήμερα στη Γη αλλά κινδυνεύουν με εξαφάνιση. 

3. Wetpark Akti Tou Hliou – Alimos

Το wetpark βρίσκεται μέσα στην οργανωμένη παραλία της Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο. Πρόκειται για μια θαλάσσια παιδική χαρά με διάφορα φουσκωτά μέσα στην θάλασσα που αποτελεί εξαιρετική δραστηριότητα για γονείς και παιδιά άνω των 6 ετών. Περιλαμβάνει κι άλλες δραστηριότητες με θαλάσσια ποδήλατα και τσουλήθρα. 

2. Aquapolis

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα waterpark της Αττικής δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το Aquapolis είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00. Το εισιτήριο εισόδου στο πάρκο περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση της πισίνας και των  νεροτσουλήθρων. Πρόκειται για μια έκταση 14 στρεμμάτων που φιλοξενείται στα Σπάτα δίπλα στις εγκαταστάσεις του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

1. Allou! Fun Park

Αποτελεί ένα εντυπωσιακό πάρκο ψυχαγωγίας με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και καταστήματα. Tο Allou! Fun Park είναι ένα urban fun πάρκο σχεδιασμένο με διεθνείς προδιαγραφές και διαθέτει ένα πρωτοποριακό μίγμα από τα πλέον σύγχρονα και πρωτοποριακά rides παγκοσμίως, με την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων και υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK

 

Η γνώμη σας μετράει
0Μου αρέσει0Το αγαπώ0Αστείο0Τραγικό0Αντίο για πάντα